Jedan od policajaca na dužnosti na sprovodu Kraljice Elizabete II. u Londonu srušio se, a u pomoć su mu pritekli mornari. Kolege su ga odnijele na nosilima.

Galerija Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 4 Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 2 Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 3 +0 Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 1

Jedan od policajaca koji je bio na dužnosti na sprovodu kraljice Elizabete II. u Londonu je odnesen na nosilima nakon što je kolabirao.

Snimljen je kako leži na tlu, a oko njega su se okupile kolege i članovi Kraljevske mornarice kako bi mu pomogli.

Potom su ga na nosilima odnijeli s mjesta događaja.

Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 3 Na pogrebu Kraljice Elizabete II. se srušio policajac - 1 (Foto: Afp)

Prije nekoliko dana srušio se stražar

Prije samo nekoliko dana, jedan od stražara onesvijestio se dok je stajao pokraj kraljičina lijesa u Westminsterskoj palači.

Barbara Štrbac U Londonu važna večer za novog kralja: "Ovo je njegovo vatreno krštenje"

Građane koji su satima čekali u redu kako bi odali posljednju počast kraljici šokirao je pogled na stražara koji se počeo njihati na nogama nekoliko trenutaka prije nego što se srušio.

Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 4 Poslijednje pripreme u tijeku, najvažniji ljudi svijeta dolaze na ispraćaj kraljice: Evo tko nije pozvan

Današnja pogrebna služba opisana je kao "najveća sigurnosna operacija u britanskoj povijesti", s najmanje 10.000 policajaca i 1500 vojnika koji su formirali 10 kilometara široki prsten oko središta Londona.

Tijek pogreba iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju