Policijski forenzičar Detlef G. ubio je, raskomadao i navodno pojeo dijelove tijela svog ljubavnika kojeg je upoznao preko interneta.


Njemački grad Dresden šokirao je slučaj 55-godišnjeg policajca, koji je navodno ubio i pojeo dijelove tijela svog četiri godine starijeg ljubavnika.

Vezani članci Ubojstvo kod Vinkovaca - 4 Strava kod Vinkovaca: Hladnim oružjem ubio ženu, policija ga uhitila BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP) Igrao se s pištoljem pa zapucao: Pravosudni policajac slučajno ubio čovjeka koji je došao na suđenje

Detlef G., forenzičar u Državnom uredu za istrage savezne pokrajine Saske, svoju je žrtvu upoznao putem internetske stranice specijalizirane za povezivanje ljubitelja nasilnog seksa. Prvi su se put uživo vidjeli početkom studenoga na gradskom željezničkom kolodvoru.

Tvrdio da je vampir: Popio krv i pojeo meso svoje trogodišnje kćeri!

Nedugo potom ljubavnik je ubijen i razrezan nožem.

U međuvremenu je jedan poslovni partner ubijenog muškarca policiji prijavio njegov nestanak. Zahvaljujući ispisu poziva koja je uspostavio svojim mobitelom i tragovima druge elektroničke komunikacije, istražitelji su došli do svog kolege Detlefa.

On je priznao dio optužbi koje mu se stavljaju na teret te je policiju odveo na svoje zemljište u brdima pored Dresdena, gdje je zakopao tijelo.

Na raskomadanom su lešu vidljivi tragovi torture, ali zasad nije jasno je li smrt izazvana s namjerom ili je bila posljedica nasilnog seksualnog čina. Istražitelji tvrde kako je moguće da su dijelovi leša pojedeni.

Šef policije u Dresdenu Dieter Kroll izjavio je da je ubijeni muškarac, inače poduzetnik iz Hannovera, odmalena maštao da će ga netko ubiti i pojesti, piše BBC.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook