Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Instant premještaj

Policajac napisao kaznu 'marici' zbog nepropisnog parkiranja i dobio premještaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz solidarnosti prema kolegi, koji je zbog pisanja kazne nepropisno parkiranom policijskom vozilu dobio premještaj, prometni policajci iz Čačka gotovo mjesec dana nisu kaznili niti jednog vozača.

Više puta nagrađivani policajac Dejan Tadić, krajem siječnja dobio je naredbu da ukloni policijsku maricu koja je bila nepropisno parkirana ispred zgrade PU Čačak. Nakon što ga vozač marice nije htio poslušati, pozvao je pauka koji ga, zbog veličine vozila, nije mogao ukloniti, piše Blic.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..." Aleksandar Vučić i Xi Jinping u Pekingu 2019. godine Zadnje pripreme Kineski predsjednik stiže u Beograd, objavljeni detalji: Srpski MiG-ovi dočekat će Xija

Načelnik prometne policije tada je zatražio dopis kako bi se protiv neposlušnog vozača podnijela prekršaja prijava, no idućeg dana policajac Dejan Tadić dobio je rješenje da ga nakon 19 godina rada u Čačku, prebacuju u Gornji Milanovac. Upravo zato njegovi su kolege odlučili da neće kažnjavati vozače. I tako je već gotovo mjesec dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene