Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje izgriženih

Policajac hicem spasio odrasle i djecu od dva podivljala pit bulla u parku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zašto su se psi tako ponašali, jesu li bili zlostavljani, zanemarivani ili čak obučavani za borbe, doznat će se tijekom suđenja vlasniku.

Dva podivljala pit bull terijera izgrizli su troje ljudi početkom kolovoza usred dana u jednom od parkova grada Topeke. 

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

Kako su se tamo našli bez nadzora američki mediji nisu otkrili, no u međuvremenu je postalo jasno da će se njihov vlasnik Angelo Aldridge (28) gadno provesti na suđenju, odnosno na sljedećem ročištu zakazanom za 20. listopada.

Jedna od žrtava napada bio je i jedanaestogodišnji dječak Caleb Davis kojeg su psi izgrizli za nogu i glavu, a vrlo bolne i opasne ozljede su zaradila i dvojica muškaraca u dobi od 21 i 33 godine.

Kamo sreće da je montaža: Anakonda iz najgorih noćnih mora

Broj žrtava bi zasigurno bio i veći da se nisu pojavili policajci, vatrogasci i šinteri, odnosno da policajac nakon polusatnog nadmudrivanja jednog od pasa nije upucao u prednju šapu kada se i sam našao u opasnosti.

Policajca su u međuvremenu brojni pohvalili jer je doista pazio da životinju ne ubije, a jesu li nesretni psi bili zlostavljani, zanemarivani ili čak obučavani za borbe bit će jasnije kada se Aldridge izjasni ispred suda.

Bilo kako bilo, jedan od svjedoka je u srijedu objavio snimku te drame na YouTubeu, a mi smo vas dužni upozoriti da video sadrži vrlo mučne i nasilne scene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene