Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalnost na djelu?

Policajac dvaput manjeg dječaka gotovo zadavio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan sv. Patrika neće svakom ostati u lijepom sjećanju, a ponajmanje akterima na ovoj video snimci.

Iz SAD-a stiže amaterska snimka načina na koji američka policija još jednom pokazuje kako se odnosi prema prijestupnicima.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

>> Brutalnost policajca zbog kojeg djevojka sada vegetira poput biljke

Mnoštvo tinejdžera slavilo je Dan sv. Patrika, a jedan se posvađao s policajcem. Nakon mnoštva uvreda i pokušaja djevojke da smiri prijatelja, policajac je uzeo stvari doslovce u svoje ruke. odgurnuo je djevojku, pokušao još jednom dati do znanja tinejdžeru da će loše proći ako nastavi te nakon toga i krenuo u akciju.

Zgrabio ga je za vrat, dignuo od tla i prenio desetak metara do obližnje kante za smeće, bacio na pod, kleknuo na njega i vezao ga lisičinama. Dječak, nakon što je bačen na tlo, nije pokazivao znakove otpora, dapače, nije se niti pomaknuo.

Pogledajte snimku te sami procijenite je li ovaj policajac prekoračio svoje ovlasti i je li mu ovaj dječak predstavljao prijetnju te je li mogao situaciju i drugačije riješiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene