Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dan sv. Patrika neće svakom ostati u lijepom sjećanju, a ponajmanje akterima na ovoj video snimci.


Iz SAD-a stiže amaterska snimka načina na koji američka policija još jednom pokazuje kako se odnosi prema prijestupnicima.

Vezani članci Policija, ilustracija Policajac odavao službene tajne, doma držao oružje i streljivo, a nešto oružja je i prodavao Policijska potjera Kolona policijskih automobila u filmskoj potjeri za dječakom koji je oteo školski bus i izazvao tri sudara

>> Brutalnost policajca zbog kojeg djevojka sada vegetira poput biljke

Mnoštvo tinejdžera slavilo je Dan sv. Patrika, a jedan se posvađao s policajcem. Nakon mnoštva uvreda i pokušaja djevojke da smiri prijatelja, policajac je uzeo stvari doslovce u svoje ruke. odgurnuo je djevojku, pokušao još jednom dati do znanja tinejdžeru da će loše proći ako nastavi te nakon toga i krenuo u akciju.

Zgrabio ga je za vrat, dignuo od tla i prenio desetak metara do obližnje kante za smeće, bacio na pod, kleknuo na njega i vezao ga lisičinama. Dječak, nakon što je bačen na tlo, nije pokazivao znakove otpora, dapače, nije se niti pomaknuo.

Pogledajte snimku te sami procijenite je li ovaj policajac prekoračio svoje ovlasti i je li mu ovaj dječak predstavljao prijetnju te je li mogao situaciju i drugačije riješiti.