Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probila joj pupak

Pola godine s kiruškom pincetom u trbuhu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuskinja u dobi od 31 godine, koja se žalila na bolove u trbuhu nakon operacije, shvatila je nakon šest mjeseci da joj je kirurška pinceta ostala u trbuhu kad joj je vrhom vrlo bolno probila pupak.

Nakon dviju trudnoća, Anne je odlučila podvrgnuti se abdominoplastici, operaciji zatezanja trbuha. Šest mjeseci žalila se na bolove u trbuhu koje je njezin liječnik pripisivao 'posljedicama operacije'.

'U petak navečer, nakon snažnog napadaja kašlja, imala sam dojam da mi se raspada trbuh, a onda sam primijetila da mi iz pupka viri komad nehrđajućeg čelika', ispričala je novinarima u Lyonu plavokosa Anne. Najprije je pomislila da je riječ o stezaljki, a zatim je s fotografija koje je snimio njezin muž shvatila da je riječ o vrhu pincete.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Razmišlja o tužbi

Tek nakon upornog inzistiranja, njezin joj je kirurg u ponedjeljak poslijepodne operativno izvadio pincetu i sad, po riječima njezina odvjetnika Jeana Sanniera, razmišlja o tužbi.

'Najviše ju je pogodila neosjetljivost prema njezinoj muci. Očekivala je malo sućuti, a nije dobila ni ispriku ni objašnjenje, čak ni toliko ljudskosti da joj kaže: 'Dijelim Vašu zabrinutost'', rekao je odvjetnik. (HIna)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene