Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen na djelu

Pokušao prodati kćer kako bi platio jamčevinu djevojci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prabaka 6-godišnje djevojčice prijavila je njenog oca policiji nakon što joj je htio prodati skrbništvo na djevojčicom za 1500 dolara.

Shawn Hughes iz Tennesseeja optužen je da je pokušao prodati svoju 6-godišnju kćer kako bi platio jamčevinu za svoju djevojku koja je nekoliko dana ranije završila u zatvoru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je

27-godišnja Jessica Carey uhićena je zbog zanemarivanja i zlostavljanja djece, piše Huffington Post.

>> Prodao trudnu nevjenčanu suprugu pa prijavio otmicu

Njena baka, tj. prabaka Jessicine i Shawnove dvoje djece policiji je prijavila Shawna koji je iz je pokušao iznuditi novac kako bi platio jamčevinu za Jessicu. Policija ubrzo organizirala malu akciju te su prisluškivali njihov sljedeći razgovor u kojem joj je Shawn rekao da će joj prepisati skrbništvo nad 6-godišnjom djevojčicom za 1500 dolara.

Ovo nije prvi slučaj takve vrste, 2011. godine jedna je žena iz Washingtona pokušala prodati svoje novorođenče za 500 dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene