Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maria Francisca Hernandeza toliko je je razbjesnilo kada je zaručnica odbila njegovu prošnju da ju je krenuo pregaziti automobilom.


22-godišnjak se pojavio ispred restorana u Kaliforniji pred djevojkom s buketom cvijeća te je na automobil napisao 'Hoćeš li se udati za mene?'. Njegova djevojka, inače majka zajedničke dvoje djece, koja je ostala neimenovana, odgovorila mu je 'ne', javlja ABC.

Vezani članci Megan Fox i Machine Gun Kelly Prstenom s velikim dijamantom potaknula glasine o zarukama s reperom zbog kojeg je ostavila supruga nakon 10 godina braka Gigi Hadid i Zayn Malik Pokazala prsten i pokrenula glasine da se zaručila s ocem svog djeteta nakon što su ljubavi dali drugu šansu

>> TV zvijezda platila 50 tisuća eura za ubojstvo bivšeg šefa

Hernandeza je odgovor toliko izbacio iz takta da se vratio u svoj automobil i pokušao ju pregaziti. Svjedoci su izjavili kako je automobilom udario u pločnik zbog čega su mu puknule gume te je skrećući zamalo udario u pješaka. Hernandezu je određena jamčevina od 30 tisuća dolara i bit će optužen za pokušaj ubojstva, a 21-godišnja, vjerojatno sada već bivša zaručnica, se nalazi u sigurnoj kući.