Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasno 'ne'

Pokušao pregaziti djevojku jer se odbila udati za njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maria Francisca Hernandeza toliko je je razbjesnilo kada je zaručnica odbila njegovu prošnju da ju je krenuo pregaziti automobilom.

22-godišnjak se pojavio ispred restorana u Kaliforniji pred djevojkom s buketom cvijeća te je na automobil napisao 'Hoćeš li se udati za mene?'. Njegova djevojka, inače majka zajedničke dvoje djece, koja je ostala neimenovana, odgovorila mu je 'ne', javlja ABC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samo se 'ugasila' Prosidba ju je doslovce oborila s nogu, jadna se onesvijestila od sreće Slika nije dostupna Važan trenutak VIDEO Potajno snimio reakciju djevojke - I evo što se dogodilo!

>> TV zvijezda platila 50 tisuća eura za ubojstvo bivšeg šefa

Hernandeza je odgovor toliko izbacio iz takta da se vratio u svoj automobil i pokušao ju pregaziti. Svjedoci su izjavili kako je automobilom udario u pločnik zbog čega su mu puknule gume te je skrećući zamalo udario u pješaka. Hernandezu je određena jamčevina od 30 tisuća dolara i bit će optužen za pokušaj ubojstva, a 21-godišnja, vjerojatno sada već bivša zaručnica, se nalazi u sigurnoj kući.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene