Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napala ga ptica

Pokušao pomoći ozlijeđenoj ptici pa ostao bez oka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je htio donijeti ozlijeđenu pticu dalje od mora, no ona se uplašila, napala ga i iskopala mu oko.

Bez oka je ostao 38-godišnji Michael Buckland iz Cardiffa u Velikoj Britaniji jer je pokušao pomoći ozlijeđenoj morskoj ptici. Muškarac je, naime, bio na odmoru u Goweru kraj Swansea u zapadnom Walesu sa svojom djevojkom kada su naišli na ozlijeđenu pticu. Uzeo ju je u ruku kako bi ju odnio dalje od mora i nadolazeće plime, ali se životinja uspaničila kada je vidjela da im u susret dolazi obitelj sa psom te napala 38-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski Osudio iranski napad Zelenski: "Izrael nije bio sam, a Ukrajina čeka mjesecima'' Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

Uplašena ptica u napadu mu je iskopala oko iz očne šupljine.
'Kada sam stavio ruku na lice osjetio sam da imam veliku rupu tamo gdje bi mi oko trebalo biti. Oko mi je visjelo van i morao sam ga gurnuti natrag u šupljinu. Nisam osjetio ništa dok nisam primjetio da mi je sastrane', kazao je Michael Buckland za britanski The Independent.

Liječnička pomoć pružena mu je u bolnici u Swanseau gdje je dobio 11 šavova, a liječnici su mu uspjeli zamijeniti očnu jabučicu. ' Kroz ozlijeđeno oko mogu vidjeti samo svjetlost i to je to' kazao je. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene