Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odjeknula eksplozija

Pokušaj atentata: Napadnut Ahmadinedžadov konvoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokraj konvoja iranskoga predsjednika Mahmuda Ahmadinedžada je odjeknula eksplozija, i jedan je izvor rekao da je riječ o napadu na predsjednika, a ured predsjednika službeno to opovrgava.

Po riječima toga izvora, eksplodirala je bomba kućne izrade, ali predsjednik koji je putovao s aerodroma u gradu Hamadanu na zapadu zemlje, kako bi održao govor u sportskoj areni, nije ozlijeđen, prenio je Reuters. Agencija dpa prenijela je vijest libanonskoga radija da je nekoliko ljudi ozlijeđeno u napadu bombom na konvoj. Bomba je navodno pogodila kombi u kojem su bili novinari što prate Ahmadinedžadov posjet. Iranski je predsjednik, po toj vijesti, nastavio prema gradu gdje je održao govor.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

>> Ahmadinedžad: Neprijateljima ćemo se oduprijeti i silom

Satelitska televizija Al-Arabija objavila je kako je jedna osoba i uhićena u vezi s tim napadom, a ured iranskoga predsjednika sve opovrgava i kaže da je riječ o petardi. 'Bila je to tek petarda', potvrdio je da France Presse predstavnik ureda predsjednika i najavio skoro priopćenje o događaju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene