Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pokopan Nataschin mučitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Wolfgang Priklopil, psihopat koji je oteo Nataschu Kampusch kao desetgodišnju djevojčicu i držao je u zatočeništvu u podrumu svoje kuće osam i pol godina, a nakon njezina bijega prošli mjesec se ubio, u petak je pokopan na jednom bečkom groblju na nepoznatom mjestu pod lažnim imenom, izvijestili su u petak.

Na Priklopilovu pogrebu bile su samo dvije osobe, njegova majka i sestra njegova bivšeg poslovnog partnera. 

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti"

Vlasti će mjesto pokopa držati u tajnosti kako bi od njega odvratili vandale, rekao je general Gerhard Lang iz Austrijske kriminalističke policije.

Natascha Kampusch je zadnju počast svojem bivšem otmičaru odala u radnoj sobi liječnika bolnice u Beču u kojoj trenutačno boravi i nije prisustvovala pogrebu, rekao je Lang.

Pokop je trajao samo pet minuta, nije bilo katoličkog svećenika, a dvije žene su, nakon što su na grob položile bukete s ružama, nad njim izgovorile "Očenaš", izvijestio je Austrijski radio. 

Groblje je osiguravalo devet policajaca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene