Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Wolfgang Priklopil, psihopat koji je oteo Nataschu Kampusch kao desetgodišnju djevojčicu i držao je u zatočeništvu u podrumu svoje kuće osam i pol godina, a nakon njezina bijega prošli mjesec se ubio, u petak je pokopan na jednom bečkom groblju na nepoznatom mjestu pod lažnim imenom, izvijestili su u petak.


Na Priklopilovu pogrebu bile su samo dvije osobe, njegova majka i sestra njegova bivšeg poslovnog partnera. 

Vezani članci Granični prijelaz, ilustracija Zar ljudi stvarno misle da će im to poći za rukom? Pokušali ući u Hrvatsku s krivotvorenim PCR testovima Slika nije dostupna Fucking ostaje Fucking...

Vlasti će mjesto pokopa držati u tajnosti kako bi od njega odvratili vandale, rekao je general Gerhard Lang iz Austrijske kriminalističke policije.

Natascha Kampusch je zadnju počast svojem bivšem otmičaru odala u radnoj sobi liječnika bolnice u Beču u kojoj trenutačno boravi i nije prisustvovala pogrebu, rekao je Lang.

Pokop je trajao samo pet minuta, nije bilo katoličkog svećenika, a dvije žene su, nakon što su na grob položile bukete s ružama, nad njim izgovorile "Očenaš", izvijestio je Austrijski radio. 

Groblje je osiguravalo devet policajaca.