Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u BiH

Poklopac šahta usmrtio 6-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnji Imar Gibić iz Rosulja kod Tešnja smrtno je stradao u četvrtak poslijepodne igrajući se u blizini djedove kuće.

U igri s prijateljima Imar je u jednom trenutku ušao u šaht čiji je poklopac bio osiguran krampom. Prilikom izlaska uhvatio se za dršku krampa, nakon čega se betonski poklopac oslobodio i pao na dječaka. Zbog teških ozljeda mališan je umro na putu do bolnice, piše Dnevni Avaz.

Dječakovi neutješni roditelji Nihad i Edina, koji imaju i šestomjesečnu kćerku Nihadu, otputovali su u Nihadovo rodno mjesto Kamenicu kod Teslića, gdje je dječaku i obavljena dženaza. Oboje su bili pod jakom dozom sedativa. 'Samo znam da je Alah tako htio i ja u tome nalazim snagu. Tako je Bog htio', kroz suze je rekao Nihad, koji je zaposlen u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Milan Kundera imao 94 godine Umro češki književni velikan Milan Kundera Ilustracija nije mu bilo spasa Muškarac umro nakon što je pojeo omiljenu sirovu deliciju: Zarazio se bakterijom koja jede meso

Rodbina i prijatelji Imara su opisali kao veselo i natprosječno inteligentno dijete. U rujnu je trebao je krenuti u prvi razred.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene