Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pet godina nakon nestanka ušetao u policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski kanuist, John Darwin, koji se više od pet godina vodio kao nestao, ovog vikenda je 'zdrav i čitav' došao u policijsku postaju u Londonu.

Dijelovi kanua Johna Darwina, koji je tada imao 52 godine, u ožujku 2002.  godine pronađeni su na plaži Seaton Carew kraj Hartlepoola, na sjeveroistoku Engleske.

Pročitajte i ovo Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

Intenzivna potraga nije dala rezultata. 

Za Johnom je tragalo i njegovo dvoje djece i supruga. Šest mjeseci nakon nestanka, njegova žena, Anne Darwin izjavila je kako pati što 'ne može pokopati' muža čije tijelo nije pronađeno.

No u subotu se Darwin pojavio u policijskoj postaji West End Central u Londonu. 

'Darwin je dobrog zdravlja i njegova je obitelj obaviještena. Još se ne zna gdje je proveo zadnjih pet godina, svog života', izjavio je glasnogovornik policije.

Johnov otac Ronald izjavio je kako se uvijek nadao da će se njegov sin ipak pojaviti živ. Izjavio je kako je njegov sin, kada mu je bilo pet godina, pretrpio ozbiljnu ozljedu glave. Zato Ronald misli da je John lako mogao izgubiti pamćenje u periodu od pet godina, koliko ga nije bilo.

No i Johnova žena Anne nestala je sredinom ove godine, nikome se nije javila i nitko ne zna gdje je. Susjedi pretpostavljaju da se preselila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene