Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao i mozak operacije

Pohvatani lopovi koji su pokerašima odnijeli jackpot

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka policija uhitila je muškarca za kojeg sumnjaju da je organizator oružane pljačke na pokeraškom turniru u Berlinu.

Policija kaže da je 28-godišnji Libanonac, četvrti uhićeni u vezi s pljačkom, u pritvoru od nedjelje, te za njega tvrde da je 'mozak operacije'.

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci Berlinski prijestupnik Prekršio članak 185. Snimio ga radar iako nije prebrzo vozio: Sad mu prijeti novčana kazna

'Prema dosadašnjem tijeku istrage, za tog se osumnjičenika vjeruje da je organizator pljačke. Također, on je vozio crni Mercedes, u kojem su pobjegli lopovi', navodi se u izjavi berlinske policije.

Dvojica pljačkaša su uhićena početkom prošlog tjedna, a treći je uhićen u subotu na berlinskom aerodromu Tegel, prenosi Associated Press.

>> VIDEO: Snimka oružane pljačke na turniru u pokeru

Početkom ožujka su četvorica naoružanih pljačkaša upala su na pokeraški turnir, koji se održavao u hotelu Hyatt na Potsdamer Platzu, te su odnijeli jackpot od 242.000 eura.

Igrači koji su sudjelovali na turniru ostali su šokirani, a lopovi su pobjegli s novcem u vrećama. U početku se tvrdilo da je opljačkani iznos puno veći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene