Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njemačka policija uhitila je muškarca za kojeg sumnjaju da je organizator oružane pljačke na pokeraškom turniru u Berlinu.


Policija kaže da je 28-godišnji Libanonac, četvrti uhićeni u vezi s pljačkom, u pritvoru od nedjelje, te za njega tvrde da je 'mozak operacije'.

Vezani članci Avion Ryanaira, ilustracija Zrakoplov Ryanaira zbog prijetnje bombom prisilno sletio u Berlin: "Putnici su mogli nastaviti let za Poljsku na rezervnom zrakoplovu" Neredi u Berlinu - 2 VIDEO Neredi u Berlinu: Stotine privedenih, ozlijeđeno više od 50 policajaca - "To je legitimiranje ozbiljnih zločina"

'Prema dosadašnjem tijeku istrage, za tog se osumnjičenika vjeruje da je organizator pljačke. Također, on je vozio crni Mercedes, u kojem su pobjegli lopovi', navodi se u izjavi berlinske policije.

Dvojica pljačkaša su uhićena početkom prošlog tjedna, a treći je uhićen u subotu na berlinskom aerodromu Tegel, prenosi Associated Press.

>> VIDEO: Snimka oružane pljačke na turniru u pokeru

Početkom ožujka su četvorica naoružanih pljačkaša upala su na pokeraški turnir, koji se održavao u hotelu Hyatt na Potsdamer Platzu, te su odnijeli jackpot od 242.000 eura.

Igrači koji su sudjelovali na turniru ostali su šokirani, a lopovi su pobjegli s novcem u vrećama. U početku se tvrdilo da je opljačkani iznos puno veći.