Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šta ti je internet

Pogledao snimke rađanja i porodio suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Cornwalla porodio je suprugu, nakon što je pogledao nekoliko snimki porođaja na interneta. Marc Stephens pregledao je video nakon što se njegova supruga počela osjećati nelagodno.

Nekoliko sati kasnije, Jo Stephens osjetila je trudove i počela rađati prije nego je u njihov dom u Redruthu stigla hitna pomoć, piše BBC. 'Na internetu sam potražio kako poroditi ženu, pogledao sam nekoliko videa i saznao što treba učiniti u kojem trenutku', rekao je Stephens.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Rođenje četvrtog djeteta planirali su kod kuće, ali ne na ova način. 'Probudila sam se i shvatila da imam trudove svakih pet minuta', rekla je Jo. 'Probudila sam Marca i nazvali smo medicinsku sestru koja nam je trebala pomoći, ali bila je zauzeta i rekla nam da zovemo hitnu pomoć', dodala je Jo. Nakon rođenja malenog Gabriela hitna pomoć odvezla ih je u bolnicu, gdje je ustanovljeno da je s majkom i djetetom sve u redu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene