Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Srbiji

Dramatična snimka spašavanja vozača koji je visio u kamionu iznad rijeke: "Sine, dođi brzo! Visim iznad Morave"

Spašavanje vozača iznad Morave (Printscreen Alo.rs)
Spašavanje vozača iznad Morave (Printscreen Alo.rs)
Aktualno Galerija +0 Spašavanje vozača iznad Morave (Printscreen Alo.rs) Galerija 1/1 >>
Miodrag Savić satima je visio iznad Morave nakon što je svojim kamionom probio zaštitnu ogradu na autocesti Niš – Beograd.

Vozač Miodrag Savić bio je u utorak zarobljen u kabini kamiona koja je visjela iznad Morave više od dva sata prije nego što su ga spasili vatrogasci, a hitna pomoć ga promrzlog i u stanju šoka odvezla u bolnicu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Vozač kamiona na autocesti probio zaštitnu ogradu - 2 Dobio po džepu FOTO Nesreća na autocesti: Kamionom probio zaštitnu ogradu pa završio u šumarku

Miodrag je nepomično sjedio u kabini u strahu da bi kamion mogao pasti u rijeku. Njegov sin Nenad ispričao je za Alo.rs kako ga je otac nazvao nakon nesreće.

"'Sine, brzo dođi, imao sam prometnu kod Mijatovca, visim iznad Morave.' Odmah sam odjurio do njega, a kad sam vidio kamion koji je probio ogradu mosta i kabinu iznad vode, sledio sam se", rekao je Nenad.

Kada je stigao na lice mjesta – jeziva slika. Njegov otac sjedi nepomičan u kabini kamiona koji drži samo zadnja osovina iznad rijeke, a spasioci još ne znaju kako ga izvući. Nakon dva sata Miodrag je srećom uspješno spašen.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene