Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Površine od čak 120 hektara!

Pogledajte najveću ikad pronađenu plantažu marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksički vojnici pronašli su najveću plantažu marihuane ikad viđenu u Meksiku, površine oko 120 hektara.

Plantaža je čak četiri puta veća od one locirane na jednom ranču 1984. godine. No, novi rekorder se nalazi 250 kilometara južno od granice sa SAD-om, u pustinji Baja California, i cijela površina plantaže je bila prekrivena mrežom, a okolo je nekoliko drvenih nastambi namijenjenih najvjerojatnije radnicima koji su transportirali marihuanu. Biljke će vojnici, kao i uvijek kod zapljena, posjeći i zapaliti.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Kako piše Daily Mail, plantažu je upravo zbog mreže bilo teško otkriti jer se nije mogao osjetiti miris. Na njoj je radilo oko 60 radnika koji su pobjegli kad su primijetili vojnike. Vrijednost marihuane se procijenjuje na 865 milijuna kuna i radi se o 120 tona. Policija još nije nikoga uhitila u vezi plantaže.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene