Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka državna tajnica Hillary Clinton fotografirala se s čelnikom Hong Konga, Donaldom Tsangom. I sve je bilo dobro dok pored njih nije protrčao polugoli muškarac.


Među mnoštvom svjetskih državnih čelnika, biznismena i intelektualaca s kojima je imala priliku razgovarati, državna tajnica Hillary Clinton zasigurno će pamtiti nedavni s čelnikom Hong Konga, Donaldom Tsangom.

Vezani članci Beyonce (Foto: Getty Images) Bračna nevjera slomila im srca, ali ne i brakove: Koji su celebovi oprostili prevaru i pod koju cijenu? Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Jedan od najpoželjnijih Vatrenih pokazao čime ga je djevojka osvojila, a nije ni izgled ni karakter...

Ugodno druženje i fotografiranje za kraj na Hawaima, u jednom je trenutku još zanimljivijim učinio jedan performer. Polugol i s plamenom bakljom u ruci protrčao je pored dvoje uglednika. Kada je shvatila što se upravo dogodilo Hillary Clinton nije mogla suspregnuti smijeh. Biti će to definitivno jedna od njezinih fotografija za pamćenje.