Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umijeće i hrabrost

Pogledajte kako izgleda slijetanje dok divlja tajfun!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanom hara jaki tajfun, čiji vjetrovi koji dostižu brzine i do 140 kilometara na sat, rade velike probleme u prometu.

No unatoč tome, zrakoplovni promet ne staje, a piloti zrakoplova pokazuju svoje umijeće letenja po iznimno teškim vremenskim uvjetima. U priloženim video snimkama možete vidjeti kako se piloti snalaze pri orkanskim vjetrovima.

Pročitajte i ovo Smrtonosne kiše Smrtonosni tajfuni VIDEO Bila je to najjača kiša u 140 godina: Dramatični prizori nakon što su gradove poharale razorne oluje Tajfun Prijete olujne kiše Evakuacije tisuća ljudi, otkazane stotine letova: Tajfun sve bliže otoku

Snažna oluja ipak je prizemljila oko 500 letova u Tokiju i okolici. U nevremenu su poginule dvije osobe, a desetine su ozlijeđene. Japanska televizija NHK prenosi kako je u 17 prefektura ozlijeđeno 97 osoba.

Oko 11.500 kućanstava ostalo je bez struje u prefekturama Toyama i Ishikawa. tajfun je prevrtao i kamione na prometnicama, a japanski meteorolozi tvrde kako je to jedan od najjačih koji je pogodio Japan u posljednjih nekoliko desetljeća.

Japanska meteorološka agencija izdala je i upozorenje za moguća tornada, a obilne kiše mogle bi uzrokovati i odrone tla te poplave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene