Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi-stari stadion

Pogledajte gdje će se igrati finale EP-a iduće godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olimpijski stadion u Kijevu obnovljen je i spreman za Euro iduće godine.

Kolumbijska pop zvijezda Shakira i ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič otvorili su sinoć obnovljeni Olimpijski stadion u Kijevu, na kojem će se sljedeće godine odigrati finalna utakmica europskog nogometnog prvenstva, javlja BBC.

Obnovljeni stadion ima 70 tisuća sjedećih mjesta, koliko je i bilo gledatelja na otvaranju i Shakirinom koncertu. Prilikom otvaranja dogodila se i mala nezgoda, jer je vatromet zapalio platno ispod krova stadiona, no nije bilo posebne štete, ili ozlijeđenih.

Obnova Olimpijskog stadiona, izgrađenog u sovjetskog doba, bila je ključna za ukrajinsko domaćinstvo Eura. Mnogi su strahovali da ukrajinska infrastruktura neće biti gotova na vrijeme.

'Obnova i otvorenje stadiona pokazuju cijelom svijetu da mi u Ukrajini znamo raditi', rekao je Janukovič na svečanosti. (Hina)

Pročitajte i ovo Dmitrij Peskov I granatiranja Donecka Nakon požara u plinskom terminalu Kremlj optužio Kijev: "Nastavljaju pokazivati svoje bestijalno lice" Slika nije dostupna Mjera opreza Rusija poduzela mjeru zaštite - Na snagu stupa 1. siječnja

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene