Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U vlastitom stanu

Poginuo zbog nespretnog rukovanja pištoljem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlađi inspektor MUP-a iz Tuzle jučer je u svom stanu nespretno rukovao pištoljem, što ga je koštalo života.

Još se ne zna da li je 32-godišnjak čistio oružje kad je opalilo, ili je ipak riječ o nečemu drugom, prenosi Sarajevo-x. Iz pištolja je ispaljen jedan hitac koji je muškarcu zadao smrtonosne ozljede. Policija je o nesretnom slučaju bila obaviještena oko 16:50 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JESU LI NEŠTO PREŠUTJELI? Čelnik policijskog sindikata objavio nove detalje o kretanju mladih Splićana prije Matejeva nestanka, kao i što je policija pronašla u njihovu smještaju Slika nije dostupna MITO I KORUPCIJA USKOK objavio detalje uhićenja u Zadru: Javljali im kada će biti ovrhe i inspekcije, a zauzvrat dobivali usluge građevinskih radova, hranu, piće...

'Nakon provjerene informacije i izvršenog uviđaja, te neophodnih vještačenja, utvrđeno je da je usljed nespretnog rukovanja vatrenim oružjem, pištoljem, došlo do ispaljenja jednog hica, od kojeg je isti zadobio smrtonosne povrede,' izjavio je Miralem Malkić iz MUP-a. Očevid su izvršili kantonalni tužilac, službenici Sektora krim. policije, Jedinice policije za podršku, Jedinice za profesionalne standarde MUP TK-a i OKP PU Tuzla. Tijelo preminulog prevezeno je u Komemorativni centar Tuzla radi obdukcije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene