Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Teška prometna nesreća oduzela je život dvjema mladim djevojkama. Uzrok nesreće bio je jelen koji je istrčao na cestu. Djevojke su poginule u plamtećem automobilu.


Mlada britanska plesačica Daniela Ruggiero (18) poginula je u prometnoj nesreći kada je njen automobil udario u jelena na cesti te potom u automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera da bi na kraju došlo do eksplozije u kojoj je vozilo zahvatio plamen. S Danielom se u automobilu nalazila još jedna djevojka čiji identitet još nije poznat.

>> FOTO Terencem se zabio u susjedovu kuću

Vezani članci Ilustracija, nalet teretnog vlaka na automobil Teretni vlak udario u automobil, dvije osobe prevezene u bolnicu U prometnoj nesreći kod Osijeka poginuo motociklist - 5 Tragedija kod Osijeka: U sudaru s automobilom poginuo 17-godišnji motociklist

Samo u Velikoj Britaniji svake se godine dogodi oko 74.000 prometnih nesreća povezanih s istrčavanjem jelena na prometnicu. To dovodi do otprilike 450 ozljeda i nekoliko smrti godišnje. Lovačke udruge Velike Britanije izdale su upozorenja za sve sudionike prometa budući da je u tijeku migracija jelena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook