Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srušio se helikopter

Poginula četveročlana posada američkog Black Hawka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četveročlana posada američkog Black Hawka poginula je pri njegovu padu. Nesreću je, pretpostavlja se, uzrokovalo loše vrijeme, no nije isključena ni neprijateljska vatra.

Helikopter američke vojske Black Hawk u četvrtak se srušio u južnom Afganistanu, pri čemu su poginula sva četiri člana posade.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Svi su Amerikanci. Do nesreće je došlo uslijed loših vremenskih uvjeta, prenosi CNN, iako je dužnosnik američke vojske koji je izvijestio o nesreći rekao da se ne može potpuno isključiti ni mogućnost neprijateljskog napada.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene