Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu počelo je suđenje predsjedniku HNS-a Ivanu Vrdoljaku za prijetnje izrečene Hrvoju Perhariću, članu Uprave Nuklearne elektrane Krško.

Galerija


U vrijeme dok je još bio ministar gospodarstva, Ivan Vrdoljak je navodno Perhariću prijetio telefonski, i od njega zahtijevao da odstupi s funkcije.

Vezani članci Policija, ilustracija Prijetio djetetu (11) da će mu napasti majku, prijetnje ponovio i bivšoj supruzi i njezinu partneru Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Nasilnik u Kaštelima sjekirom krenuo na policiju, svladala ga interventna: Prevezen na psihijatriju

Prema optužnici, Vrdoljak je Hrvoju Perhariću između ostalog, navodno, poručio: "Zagorčat ću život tebi, tvojoj djeci i tvojoj obitelji". Vrdoljak je nakon suđenja odbacio sve optužbe, a Perharić nije htio pred kamere.

"Nije mi prvi put da sam se braneći hrvatske interese i hrvatskog gospodarstva sukobio s pojedincima koji su imali svoje osobne interese, tako i ovdje. I mislim da će presuda svoje reći, a i vrijeme će svoje reći, jer pojedinci koji iz hobija napadaju hrvatsku politiku i gospodarstvo u pravilu ne uspijevaju“, rekao je Vrdoljak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr