Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na ulici

Odlučan u bijegu: Zabio se u policijski auto, zapalio svoj pa pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca je policija ipak uspjela uhitiiti nakon što je devet dana iza dramatičnog bijega sudjelovao u oružanoj pljački

Prava drama odvijala se na ulicama Birminghama. Sve je počelo kada je policija krenula u potjeru za 33-godišnjim Johnom Davisom. Kada su mu blokirali put više puta se zabio u policijsko vozilo. Nakon toga zapalio je ukradeni Ford Ranger, a onda pobjegao u drugom vozilu.

Pročitajte i ovo Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je Policijska potjera u Zagrebu Kriminala je sve više Filmska potjera u Zagrebu razotkrila veliki problem, prometni stručnjak: "Trebalo bi promijeniti zakone jer su oni zastarjeli"

Događaj su zabilježile nadzorne kamere.

Sada je John osuđen na 17 godina zatvora zbog oružane pljačke koja se dogodila samo devet dana nakon dramatične potjere.

On i dva pomoćnika opljačkali su 50-godišnjeg muškarca nakon što su ga izboli nožem. Međuitm, nisu se pripremili na klopku koju je obitelj pripremila za potencijalne razbojnike. Ostali su zarobljeni u kuhinji, a kći ranjenog muškarca aktivirala je alarm i pozvala pomoć. Iako su se uspjeli osloboditi iz kuhinje, policija je stigla na vrijeme da uhiti jednog od pljačkaša odmah, a dvojicu preostalih, od kojih je jedan bio Davis, uhitili su četiri dana kasnije.

Sve navedeno događalo se u svibnju, a priča je opet postala aktualna zbog presude. Osim za pljačku Davis je proglašen krivim i za opasnu vožnju, nakon zabijanja i policijski auto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene