Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Planovi za novo sjedište elitne postrojbe završili u smeću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanada će istražiti kako su planovi za novo sjedište elitne vojne protuterorističke postrojbe završili u smeću, izjavio je ministar za javnu sigurnost Stockwell Day.

Namjena elitne postrojbe, smještene u bazi oružanih snaga u Trentonu u Ontariju, jest boriti se s posljedicama napada oružjem masovnog uništenja.

Pročitajte i ovo Smeće u srcu Splita - 2 miškolovke na balkonima Je li ovo moguće? Ispred kuća u centru grada imaju mali Karepovac: "Smrdi, ima štakora, ljudi ne mogu otvoriti prozor..." Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...''

Planovi za novo sjedište bili su u jednom od sedam spisa koji je slučajni prolaznik našao na vrhu vreća sa smećem u jednoj ulici u Ottawi. Ostalih šest spisa je nestalo.

'Smatramo da je to vrlo ozbiljno i prvo želim čuti što se točno dogodilo', rekao je Day novinarima dodajući kako je naredio istragu incidenta.

Planovi, kojih je bilo 26, a koje je prolaznik dao jednoj novinskoj kući, sadrže detaljne crteže katova zgrade, električne mreže kao i skladišta za robote čija je svrha otkriti kemijske i biološke agense.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene