Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kanada će istražiti kako su planovi za novo sjedište elitne vojne protuterorističke postrojbe završili u smeću, izjavio je ministar za javnu sigurnost Stockwell Day.


Namjena elitne postrojbe, smještene u bazi oružanih snaga u Trentonu u Ontariju, jest boriti se s posljedicama napada oružjem masovnog uništenja.

Vezani članci Ministar Ćorić sudjelovao u akciji čišćenja otpada u Parku prirode Medvednica - 3 Pogledajte kako je ministar Ćorić u hipsterskom izdanju sakupljao otpad na Medvednici, svake godine ljudi ostave 40 tona smeća Cjepivo AstraZenece Kanada donijela odluku o cjepivu AstraZenece: Neće obustaviti upotrebu, ali preispituju jedan savjet

Planovi za novo sjedište bili su u jednom od sedam spisa koji je slučajni prolaznik našao na vrhu vreća sa smećem u jednoj ulici u Ottawi. Ostalih šest spisa je nestalo.

'Smatramo da je to vrlo ozbiljno i prvo želim čuti što se točno dogodilo', rekao je Day novinarima dodajući kako je naredio istragu incidenta.

Planovi, kojih je bilo 26, a koje je prolaznik dao jednoj novinskoj kući, sadrže detaljne crteže katova zgrade, električne mreže kao i skladišta za robote čija je svrha otkriti kemijske i biološke agense.