Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijao po Melbournu

Pit Bulla svladao vlasnik pasa koje je napao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svom pohodu kroz Melbourne pit bull je ozlijedio nekoliko ljudi, a naposljetku ga je savladao vlasnik dva psa koje je ubio.

Muškarac je otkrio kako je pokušao spasiti svog psa od napada pit bulla prije nego je zagrizao njegovu ruku i ubio drugog malog psa, piše Daily Telegraph. Muškarac koji se predstavio samo kao Eric, šetao je svoja dva mala psa, kada ih je napao pit bull. On je prvo ubio jednog psića, a potom navalio na drugog. Eric je ispričao kako ih je pit bull napao čim ih je vidio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Odazvao se dok su kopali' Preživio pod lavinom nevjerojatnih 10 sati Slika nije dostupna 'Dar s neba' Grudnjak joj spasio život?!

Prvo je ubio Cocu, a zatim Snowball

‘Jednostavno je počeo lajati i prvo zgrabio većeg psa, Cocu. Borio sam se s njim da pusti mog psa, a on me ugrizao za ruku, a nakon toga napao i Snowball. Skočio sam na njega i pokušao ga zaustaviti, bacio sam ga na pod. Jednostavno sam ga pokušao ubiti kako bih ga zaustavio’, ispričao je Eric te dodao kako je pas bio neizmjerno snažan te da je imao oko 60 kilograma. Vjeruje se da je upravo taj pas na smrt izgrizao mačku, napao psa i ozlijedio njegovu 10-godišnju vlasnicu jučer tijekom dana u Melbournu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene