Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Sarajevu

Pištoljem natjerao liječnike da supruzi naprave carski rez

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnička ekipa koja je u četvrtak ujutro bila dežurna na ginekologiji Opće bolnice u Sarajevu proživjela je pravi horor koji je priredio suprug jedne od rodilja.

On je uz prijetnju pištoljem i govoreći 'da će ih odrobijati', liječnike natjerao da njegovu ženu porode carskim rezom. Iako su bili pod strahovitim pritiskom, liječnici su uspješno obavili operaciju. I majka i beba se dobro osjećaju, a nasilni suprug je pobjegao, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok

Incident se dogodio u četvrtak oko dva sata po noći. Žena koja je došla sa suprugom, po preporuci liječnika koji su joj vodili trudnoću, trebala je roditi prirodnim putem.

'Stanje se pratilo, sve je bilo uredno. Da je bio ijedan razlog za carski rez on bi bio i obavljen. Međutim, čim su došli njezin suprug je zaprijetio da će, ako se ne napravi carski rez, nekoga zadaviti i sve ostale pobiti. Tvrdio je da je već bio u zatvoru te da mu neće biti problem da još nekoga odleži. Osoblju je prijetio pištoljem 'magnum'. Rekao je da će za sat vremena doći i ako ne naprave porod carskim rezom da će pobiti osoblje', kazao je Avazov sugovornik.

Incident nije prijavljen policiji vjerojatno zbog straha osoblja od nasilnika.

Neslužbeno se doznaje kako je prvo dijete supružnika rođeno uz pomoć 'vakuuma'. Iako dijete nije imalo nikakvih posljedica očito je ta metoda urokovala neku vrstu traume, pa je otac zbog toga inzistirao na carskom rezu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene