Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udario u kontrolni toranj pri slijetanju

VIDEO: Pilot poginuo pri izlijetanju zrakoplova s piste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot zrakoplova kompanije Bangkok Airwaysa poginuo je, a 10 putnika je ozlijeđeno kada je zrakoplov ATR-72 te tvrtke otklizao s piste i udario u kontrolni toranj malog aerodroma na turističkom otoku Samuiju, na jugu Tajlanda.

Većina ozlijeđenih su turisti, putnici u zrakoplovu, ali nitko nije u životnoj opasnosti. Zrakoplov je letio na domaćoj liniji Krabi-Samui. Prigodom slijetanja vladalo je nevrijeme. Jaki udari vjetra i kiše vjerojatno su zanijeli zrakoplov.

Pročitajte i ovo Maksim Kuzminov Maksim Kuzminov Detalji likvidacije ruskog pilota koji je pobjegao od Putinovog režima: Pronađen mrtav s nekoliko rana od vatrenog oružja Vojni avion (Foto/Arhiva: AFP) Letačka obuka Srbija: Pilot poginuo u padu vojnog zrakoplova, kopilot teško ozlijeđen

'Najveće oštećenje bilo je na prednjoj strani zrakoplova, baš na mjestu gdje je bio pilot. Kopilot je srećom prošao s lakšim ozljedama', kazao je inspektor Sayan Sartsri.

Samui je inače, vrlo popularan otok za domaće i strane turiste, a nalazi se oko 480 kilometara južno od Bangkoka. (AP/Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene