Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bill Clinton otkrio:

'Jeljcin pijan u gaćama zvao taksi pred Bijelom Kućom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boris Jeljcin toliko se napio za vrijeme jednog svog posjeta Washingtonu da je samo u donjem rublju ispred Bijele kuće pokušao zaustaviti taksi kako bi otišao na pizzu. Možda bi mu i uspjelo da ga nije zaustavilo osiguranje, objavio je neugodne detalje bivši američki predsjednik Bill Clinton.

Bilo je to 1995. godine. Agenti Tajne službe nisu odmah prepoznali bivšeg ruskog predsjednika kada su ga zatekli kako tetura uokolo Blair Housea, službene rezidencije za goste Bijele kuće. Kada su ga zaustavili misleći da je uljez, Jeljcin je polugol već izašao na aveniju Pennsylvania. Nekako im je objasnio da je želio pojesti pizzu i da pokušava zaustaviti taksi. Bivši američki predsjednik Bill Clinton otkrio je to Tayloru Branchu, piscu i svojem bivšem cimeru, koji piše knjigu o njegovu osmogodišnjem predsjednikovanju a koja je bazirana na 79 snimljenih intervjua.

Pročitajte i ovo Policija; ilustracija - 2 Pravila su ista za sve Dvije skupine vozača su pod posebnim nadzorom policije: Dnevnik Nove TV otkriva zašto Dostavljači Blagdanska okupljanja Počinje pojačani nadzor taksija i dostavnih vozila: Policija posebno provjerava ove stvari

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene