Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prošao pored vreće kao da je nema

Pijanca zamijenili za pljačkaša pa mu dali novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenici jedne trgovine koja je u posljednjih mjesec dana već opljačkana čak dva puta, ponovno su pomislili da je u pitanju pljačka kada su vidjeli da prema blagajni tetura čovjek s rukom u džepu.

Vidjevši čovjeka koji je teturao po trgovini s rukom u džepu kaputa, pomislili su kako će opet biti opljačkani i pozvali policiju. 'No, čovjek je samo bio jako pijan', kazao je kapetan John Beckman iz policijske postaje u Waterloou. 32-godišnji Tory Bradford je uhićen zbog pijanstva na javnom mjestu i ometanja javnog reda i mira.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nastavlja se istraga Muškarac koji je prilikom pljačke kladionice sam sebe upucao vraćen je u zatvor Policija traži pljačkaša iz Sesveta Dobro ga pogledajte VIDEO Policija traži pomoć građana, ni traga drskom razbojniku: "Dajte da pogledam te zlatne lančiće"

'Bradford je mumljao nešto o prošlim pljačkama pa su zaposlenici pomislili da im se to opet događa. Ubacili su novac u vreći i bacili je pred Bradforda. On je nije ni pogledao već je izašao van iz trgovine', kazao je Beckman te dodao kako ga je policijska patrola pronašla kako stoji ispred trgovine. 'Imao je staklaste oči i nešto je nerazumljivo mrmljao. Odbio je leći na pod kada su mu policajci naredili da to učini'. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene