Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanka Lashwanda Allen nalazi se pod policijskom istragom i prijeti joj kazna zbog ugrožavanja djeteta, jer je sebe i jednogodišnje dijete napila alkoholnim energetskim pićima.


32-godišnjakinju je houstonska policija pronašla kako pijana spava kraj kreveta, a pokraj je bilo dijete i alkohol. Jednogodišnja djevojčica je držala praznu bocu i teturala po krevetu, piše Couriermail.

Vezani članci Policijska kontrola na cestama povodom Martinja Noćas na hrvatskim cestama 105 vozača bilo pod utjecajem alkohola, rekorder imao 3,21 promila Izbori uz travu Amerikanci pucaju od stresa, u izbornoj noći trošili su nevjerojatne količine alkohola, hrane i droge

Slučaj je policiji prijavio Lashwandin cimer. Drugu njezinu kćer, staru samo četiri mjeseca, cimer je pronašao kako visi naopako s kreveta, a plahta joj se omotala oko struka i već je počela plaviti.

Uz policiju, na mjesto incidenta brzo je stigla i hitna pomoć, koja je pomogla djevojčicama. Test je pokazao kako je jednogodišnja djevojčica u krvi imala alkohol.

>> U zatvor jer je 5-godišnjeg sina napila domaćom rakijom

Majka se nalazi trenutno u zatvoru, a određena joj je jamčevina od 2 tisuće dolara.