Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanka Lashwanda Allen nalazi se pod policijskom istragom i prijeti joj kazna zbog ugrožavanja djeteta, jer je sebe i jednogodišnje dijete napila alkoholnim energetskim pićima.


32-godišnjakinju je houstonska policija pronašla kako pijana spava kraj kreveta, a pokraj je bilo dijete i alkohol. Jednogodišnja djevojčica je držala praznu bocu i teturala po krevetu, piše Couriermail.

Vezani članci Beba (Foto: Screenshot/YouTube) Mačka hitrom reakcijom spasila dijete od pada niz stepenice i vjerojatno mu spasila život Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik objavila prvu sliku bebe koju čeka i raznježila fanove: "Meni se čini da je muško"

Slučaj je policiji prijavio Lashwandin cimer. Drugu njezinu kćer, staru samo četiri mjeseca, cimer je pronašao kako visi naopako s kreveta, a plahta joj se omotala oko struka i već je počela plaviti.

Uz policiju, na mjesto incidenta brzo je stigla i hitna pomoć, koja je pomogla djevojčicama. Test je pokazao kako je jednogodišnja djevojčica u krvi imala alkohol.

>> U zatvor jer je 5-godišnjeg sina napila domaćom rakijom

Majka se nalazi trenutno u zatvoru, a određena joj je jamčevina od 2 tisuće dolara.