Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugu ostavila bez nadzora

Pijana majka napila jednogodišnju kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka Lashwanda Allen nalazi se pod policijskom istragom i prijeti joj kazna zbog ugrožavanja djeteta, jer je sebe i jednogodišnje dijete napila alkoholnim energetskim pićima.

32-godišnjakinju je houstonska policija pronašla kako pijana spava kraj kreveta, a pokraj je bilo dijete i alkohol. Jednogodišnja djevojčica je držala praznu bocu i teturala po krevetu, piše Couriermail.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Policija Slučajno opalio Horor na sjeveru Hrvatske: Pijan po dvorištu mahao pištoljem, pa propucao i sebe i dijete

Slučaj je policiji prijavio Lashwandin cimer. Drugu njezinu kćer, staru samo četiri mjeseca, cimer je pronašao kako visi naopako s kreveta, a plahta joj se omotala oko struka i već je počela plaviti.

Uz policiju, na mjesto incidenta brzo je stigla i hitna pomoć, koja je pomogla djevojčicama. Test je pokazao kako je jednogodišnja djevojčica u krvi imala alkohol.

>> U zatvor jer je 5-godišnjeg sina napila domaćom rakijom

Majka se nalazi trenutno u zatvoru, a određena joj je jamčevina od 2 tisuće dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene