Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nosi crvenu periku

Petra Sanader glumi u parodiji Terminatora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petra Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanadera, ovo je ljeto provela na Manhattanu, između ostalog, glumeći u predstavi 'Terminator Too: Judgment Play', koja je parodija popularnog filma 'Terminator 2: Judgment Day'.

Ime glumice Petre Sanader spominje se u kazališnim kritikama o predstavi Judgement Play objavljenima na kazališnim portalima poput Theater Mania koji pišu da je predstava zanimljiva i zabavna, a posebnost je što se iz publike na svakoj predstavi izabere osoba koja igra naslovnu ulogu Terminatora, prenosi Večernji list.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Auto nakon požara u New Yorku Imaju razloga za to VIDEO Dvije osobe poginule, pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći: Zbog jednog razloga policija sumnja na terorizam

>> Sanader pisao Saboru, žali se na nezakoniti rad DORH-a

Predstavu je režirao Thomas Blake, a napisao ju je Jim Cunningham, koji je pisao scenarije i za popularnu animiranu seriju 'South Park'. Predstava se izvodila između 23. srpnja i 11. kolovoza u klubu Santos Party House u New Yorku, gdje se inače prikazuju off Broadway predstave.

Trenutno predstava više ne igra u New Yorku, već se preselila u Los Angeles, gdje će biti prikazana između 10. i 17. listopada u noćnom klubu 'The Viper Room'. Petra Sanader nastupit će i tamo. Spomenuti klub osnovao je poznati glumac Johnny Depp, još 1993. godine. Iste godine, na jutro Noći vještica u tom je klubu pronađen mrtav glumac River Phoenix, koji je umro od predoziranja heroinom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene