Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključen i Interpol

Šesti dan potrage: Za nestalom Tijanom ostala je samo bijela tenisica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni nakon četiri dana potrage nema ni traga ni glasa 15-godišnjoj Tijani Jurić.

Signal mobitela Tijane Jurić posljednji put detektiran je dva kilometra od graničnog prijelaza prema Mađarskoj, potvrdio je srpski ministar policije Nebojša Stefanović, piše Telegraf.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

 Stefanović je, nakon sastanka s mađarskim policajcima, rekao i da mogućnost otmice nije isključena i pozvao građane da se ne samoorganiziraju kako ne bi uništili eventualne dokaze.

Srpska policija angažirala je sve snage kako bi pronašla nestalu djevojčicu. 'Policija je odlučna nastaviti posao sve dok ovaj slučaj ne bude rasvijetljen', rekao je Stefanović, koji je u Bajmoku posetio i mjesto na kojem je Tijana Jurić viđena posljednji put.

15-godišnja Tijana Jurić iz Subotice nestala je u noći s petka na subotu. Posljednji put viđena je na nogometnom turniru u sportskom centu u Bajmoku nakon čega joj se gubi svaki trag. Pronađena je samo njena bijela tenisica i to u isušenom kanalu u naselju.

Djevojka se u noći nestanka vraćala s društvom s turnira, no u jednom trenu se odvojila od njih kako bi vratila majicu koju je posudila. Nije se pojavila na dogovorenom mjestu pa su prijatelji ubrzo organizirali potragu za njom, piše Slobodna Evropa.

HGSS traga za Francuskinjom, bila na festivalu psihodelije

Tijanini roditelji kažu kako ne dolazi u obzir da je djevojka sama otišla jer se radi o odgovornoj i savjesnoj tinejdžerki.

Nakon četiri dana intenzivne potrage subotička policija oglasila se priopćenjem, no bez ikakvih informacija o rezultatima potrage u koju su, osim lokalne policije, uključene i specijalne ekipe srbijanskog MUP-a, mađarska policija te Interpol.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene