Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vatrogasci u gradu Hialeahu na jugu Floride objavili su da su u lokalnom motelu pronašli pet tinejdžera vjerojatno preminulih od trovanja ugljičnim monoksidom, koji je dolazio od upaljenog motora automobila u garaži ispod sobe.


Glasnogovornik gradske policije Karl Zogby kazao je da se vjerojatno radi o nesretnom slučaju, prenosi u utorak online The Washington Post. Glasnogovornik gradske vatrogasne službe rekao je da je spremačica iz motela Presidente u ponedjeljak nazvala hitnu službu 911 nakon što je kroz prozor vidjela nekoliko tinejdžera bez svijesti.

Slavili rođendan

Vezani članci Slika nije dostupna Izbjegla pokolj pa se umalo otrovala Slika nije dostupna Novo trovanje ugljičnim monoksidom

Policija je priopćila da je pet prijatelja u nedjelju iznajmilo sobu kako bi proslavili 19. rođendan jednog od njih. Automobil, kojem je ranije trebalo paljenje uz kablove s drugog vozila, ostavili su u garaži s upaljenim motorom.

Vrata od stepeništa koja vode do sobe ostala su otvorena, a u sobi je utvrđena velika koncentracija ugljičnog dioksida. Dužnosnici su rekli da u sobi nisu pronađeni alkohol, ilegalne droge ili druge sumnjive stvari. (Hina)