Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulazio u sobu iz garaže

Pet tinejdžera umrlo od trovanja ugljičnog monoksida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci u gradu Hialeahu na jugu Floride objavili su da su u lokalnom motelu pronašli pet tinejdžera vjerojatno preminulih od trovanja ugljičnim monoksidom, koji je dolazio od upaljenog motora automobila u garaži ispod sobe.

Glasnogovornik gradske policije Karl Zogby kazao je da se vjerojatno radi o nesretnom slučaju, prenosi u utorak online The Washington Post. Glasnogovornik gradske vatrogasne službe rekao je da je spremačica iz motela Presidente u ponedjeljak nazvala hitnu službu 911 nakon što je kroz prozor vidjela nekoliko tinejdžera bez svijesti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trovanje plinom VIDEO: Mislila da se majka ljuti, a spasila joj je život Slika nije dostupna Neoprezno spaljivanje Spaljivao slamu pa umro od ugljičnog monoksida

Slavili rođendan

Policija je priopćila da je pet prijatelja u nedjelju iznajmilo sobu kako bi proslavili 19. rođendan jednog od njih. Automobil, kojem je ranije trebalo paljenje uz kablove s drugog vozila, ostavili su u garaži s upaljenim motorom.

Vrata od stepeništa koja vode do sobe ostala su otvorena, a u sobi je utvrđena velika koncentracija ugljičnog dioksida. Dužnosnici su rekli da u sobi nisu pronađeni alkohol, ilegalne droge ili druge sumnjive stvari. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene