Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ultraluksuzna imanja na prodaju se nude s ultraluksuznim cijenama. Doznajte koje su najskuplje nekretnine koje se nude na tržištu.


O pet najluksuznija imanja na svijetu koja su trenutačno na raspolaganju na tržišu nekretnina, većina ljudi može samo sanjati.

Vezani članci Tony Cetinski (Foto: Instagram) Cetinski prodaje luksuznu vilu u Istri: "Prodaje se već neko vrijeme, ne zato što mi hitno treba novac" Račun/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Među onima koji duguju Gradu Zagrebu i - Ministarstvo financija, pogledajte koliko su dužni Bandiću

Lily Safra, poznata po bogatstvu koje je stekla u četiri braka, u posjedu je 530 milijuna dolara vrijedne vile 'Leopolda' na Francuskoj rivijeri koju sada želi prodati. Dizajnirana 1929., ova je vila sagrađena 1931. godine na imanju belgijskog kralja Leopolda II. Tada je navodno bila namijenjena njegovoj ljubavnici.

Na otoku Li Galli u blizini Caprija, prodaje se vila vrijedna 268 milijuna dolara. Bila je u vlasništvu poznatog baletana Rudolfa Nureyeva. Vila je izgrađena 1924. godine.

>> Ovo je najluksuznija i najskuplja nekretnina u Zagrebu!

Treći najskuplji posjed u svijetu koji se trenutačno prodaje je onaj u Hamptonu, u SAD-u. Prodaje se za 200 milijuna dolara, a radi se o praznoj plaži velikoj gotovo četiri hektara.

Najskuplja nekretnina u Londonu je ogromni apartman u hotelu Bulgari, velik je 860 kvadratnih metara s pogledom na Hyde Park, ali nedovršen. Ipak, cijena mu je 157 milijuna dolara.

Investitor milijarder Jeff Greene potrošio je milijune dolara uređujući vilu na Beverly Hillsu u posebno ekstravagantnom stilu i sada se nada da će uloženi novac vratiti. Kuću prodaje za 150 milijuna dolara. Na imanju koje se prostire na 10 hektara nalazi se gotovi četiri tisuće kvadratnih metara velika kuća.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.