Pet osoba uključujući napadača koji si je oduzeo život ubijeno je u pucnjavi u subotu na dvije lokacije na sjeveroistoku Kentuckyja, objavila je policija.

Galerija


Policija je primila poziv oko 16 sati o pucnjavi u kući u blizini Paintsvillea, oko 260 kilometara jugoistočno od Louisvillea, objavio je šerif okruga Johnson Dwayne Price.

Vezani članci Policija, ilustracija Strava na Floridi: Napadač u crkvi zapucao na ljude, među ubijenima i 15-godišnji dječak U pucnjavi u Zarebu ozlijeđen muškarac - 10 Novi detalji pucnjave u Zagrebu: Lopov upucao djelatnika Čistoće, pucao na policajce pa ga nokautirao građanin?

Policajci su otkrili dvije mrtve osobe i krenuli u potragu za napadačem. U međuvremenu nakon drugog poziva policiji zbog pucnjave otkrivena su još tri tijela u stanu u Paintsvilleu.

"Radi se o stravičnom ubilačkom pohodu", kazao je Price. Policija je identificirala napadača kao Josepha Nickella no druge informacije o njima nisu otkrivene.

Identiteti žrtava nisu objavljeni. Do pucnjave je došlo tri tjedna nakon što je tu saveznu državu potresla vijest o pucnjavi u srednjoj školi u Bentonu u kojoj su ubijena dva učenika a 18 ozlijeđeno. (Hina)