Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Peshawar: Najmanje 30 mrtvih i 80 ranjenih u samoubilačkom napadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 30 osoba ubijeno, a više od 80 ih je ranjeno jučer u samoubilačkom napadu automobilom bombom, izvedenom na sigurnosnoj kontrolnoj točki na sjeverozapadu Pakistana, izvijestile su lokalne vlasti.

Napad se, kazao je šef lokalne policije Muhamed Sulejman, dogodio na kontrolnoj točki Zangali, 15 kilometara od Peshawara. 

Pročitajte i ovo Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi Ilustracija zatvorili sedam plaža Stravičan napad u plićaku: "Nitko nije vidio da dolazi morski pas"

"Do sada imamo podatak prema kojemu je poginulo 30 osoba, a više od 80 oh je ranjeno, a dvojica policajaca koji su obavljali kontrolu vozila u koloni, smatraju se nestalima".

Lokalni novinar i očevidac napada izjavio je kako je do eksplozije došlo u trenutku kada su policajci pokušali zaustaviti kamionet na kontrolnoj točki koja vodi prema glavnoj cesti što povezuje Peshawar s većim gradovima na jugu zemlje. 

U eksploziji je uništena čitava kontrolna postaja i nekoliko vozila, među kojima i jedno policijsko oklopno vozilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene