Obavijesti Video Pretražite Navigacija
33 ozlijeđeno

Peru: Bus pao u 200-metarsku provaliju, 18 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peruanske autoceste opet su odnijele živote. Bus je završio u 200-metarskoj provaliji u sjevernom djelu zemlje. Poginulo je 18 ljudi, dok je 33 ozlijeđeno.

'Bus je sletio s autoceste u Sihuas provinciji Ancash regije. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom iz još nepoznatih razloga', rekli su policajci. Na mjesto nesreće došli su spasioci koji su tragali za tijelima, javlja Reuters. Ozlijeđeni su odvezeni u bolnicu. Prema pisanjima lokalnih medija, među poginulima je i dvoje male djece.

Pročitajte i ovo Ilustracija Horor u Dalmaciji "Treba li čekati da netko pogine?": Usred vožnje otvorila se rupa u autobusu, sve je snimljeno Peru TRAGA SE ZA NESTALIMA VIDEO Kamenje i blato zatrpavaju sve pred sobom: Najmanje osam mrtvih u klizištu na jugu Perua

'Naš bus je nažalost pao s klitice zbog jakih kiša koje se u tom području padale nekoliko dana', rekao je Jorge Carrera, direktor busne kompanije Empresa de Transporte Amanecer Pampino. 'Ne znam zašto se nesreća dogodila, ali bus je bio pretrpan, a vozač se ponašao nemarno. Već kod kretanja iz Pasacanchisa imali smo problema s busom. Kažu da se takve stvari događaju kada ne postoji kontrola u transportu', izjavio je Teodoro Espinoza, preživjeli iz nezgode.

Nesreće na peruanskim autocestama su česte zbog loših uvjeta na cestama, nepažnje vozača i nedostatka regulacije transportnog sektora. Prema službenim podacima u takvim nezgodama na cestama svake godine pogine oko 3,500 ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene