Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživio i nakon devet sati

Perilica rublja 4-godišnjaku otkinula ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobična i strašna nesreća dogodila se tijekom igre dvojice braće u dobi četiri i 11 godina na pokvarenoj prilici rublja, u kojoj je mlađi ostao bez ruke.

Zajedno s 11-godišnjim bratom, četverogodišnjak se ušuljao u kuhinju, gdje su se dječaci igrali oko pokvarene perilice rublja, kojoj fale vrata. Kad su je uključili, mlađem od dvojice braće, perilica je otkinula ruku. Policija navodi kako je stariji brat ruku mlađeg brata pospremio u zamrzivač te ga stavio na spavanje u sobu, piše Bild.

Pročitajte i ovo Aligator mladiću odgrizao ruku koban susret Scena kao iz horor-filma: Otišao obaviti nuždu pa se susreo oči u oči s krokodilom Slika nije dostupna Jež preživio pranje u perilici rublja

Tek punih devet sati polije, majka dvojice dječaka otkrila je, na svoj opći šok, kako joj mlađem sinu fali ruka, nakon što ga je krenula dići iz kreveta. 'Dječak vjerojatno nije iskrvario jer je zaspao na rani te ju na taj način efektivno stisnuo i zaustavio obilno krvarenje. Bol je vjerojatno spriječilo i stanje teškog šoka kod dječaka', objasnio je kirurg bolnice u njemačkom gradu Ulmu.Ipak, ruku dječaku nisu mogli spasiti, iako je bila zamrznuta, jer rana nije bila dovoljno svježa.

Policija istražuje kako su dječaci uspjeli startati perilicu rublja kojoj nedostaju vrata, no zasad nema rezultata istrage.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene