Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična zgoda

Pčele zaustavile promet na autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisuće pčela svoje mjesto pronašle su na ulazu naplatnih kućica u kineskoj provinciji Anhui, i tako prekinule promet u oba smjera.

Pčele su u potpunosti onemogućile vozačima da prođu kroz ulaz broj 2, piše AP. Zaposlenicima autocesta nije preostalo ništa drugo nego zbog opće sigurnosti zatvoriti ulaze na autoput.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašna nesreća U sudaru s kombijem poginuo vozač automobila: Policajca na mjestu nesreće izbo roj pčela Gužve na Lučkom Hoće li riješiti problem? Ovo je plan za manje gužve na Lučkom: Pogledajte što se sve mijenja kod ulaza na autocestu

>> Tragedija kod Grubišnog Polja: Dječak preminuo nakon uboda pčele

Pčele su se na ulaznoj rampi nastanile iz kamiona koji ih je prevozio. Zaposlenik autocesta je ispričao kako je kamion s pčelama prošao oko 15:52, a pčele su letjele posvuda i 20 minuta nakon što je kamion prošao.

Ljudima koji su prolazili ulazom za autocestu, pčele bi ulazile u auto kada bi otvorili prozore. Nekoliko je ljudi zadobilo i ubode. Upravo zato je ulaz u autocestu privremeno bio zatvoren dok vatrogasci nisu uklonili pčele.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene