Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pastorica konobarici:

'Bogu dajem 10 posto, zašto bih vama trebala dati 18?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka konobarica zaradila je otkaz na poslu jer je na internetu objavila račun na kojem joj je pastorica ostavila poruku vezanu za napojnicu, u kojoj joj odbija dati istu.

'Bogu dajem 10 posto, zašto bi vama dala 18?', napisala je pastorica Alois Bell, čiji potpis stoji na dnu računa. Konobarica, koja je tada radila u američkom lancu restorana Applebee's, račun je uslikala i objavila na Redditu, s popratnim komentarom.

Pročitajte i ovo Ilustracija IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Proizvod se povlači, a trgovac vam za njega ne želi vratiti novac bez računa? Evo što možete učiniti Ilustracija Počinitelj uhićen Pucnjava u susjedstvu: Posvađali se zbog konobarice, jedan ubijen

>> Biste li prijavili nedobivanje računa ili neispravan račun?

'Moja greška gospođo, sigurna sam da će mi Isus platiti stanarinu i hranu', napisla je konobarica Chelsea Welch u komentaru ispod objavljene slike računa.

U iznos računa uračunato je tih 18 posto zahvale, na večeri u kojoj je sudjelovalo osam ili više ljudi. No pastorica je prekrižila 6,29 dolara napojnice i napisala nula dolara, jer nije htjela dati konobarici više nego što daje Bogu, prenosi RT.

Konobarica se, nakon što je fotografija računa postala viralna, branila kako ju je objavila kao laganu šalu i jer je smatrala kako će je i drugi smatrati zabavnom. No njezin poslodavac nije imao takvo mišljenje.

Objasnila je kako je napravila sve u njezinoj moći da prikrije identitet pastorice i restorana, no korisnici Reddita uspjeli su doznati surfajući identitet pastorice. U samo tri dana, fotografija je imala preko 4.000 komentara.

Za objavu je doznala i pastorica, koja je nakon toga zatražila otkaze svih koji su radili u restoranu te večeri. No, otkaz je dobila samo Welch.

Pastoricu je locirao portal Smoking Gun, koji je prenio njezinu izjavu kako je poruka na računu predstavlja 'pogrešku u njezinom karakteru i prosudbi' te da je sve 'prenapuhano'. 'Srce mi je slomljeno. Posramila sam svoju crkvu i red', dodala je Bell.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene