Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Supruga digla policiju na noge

Pastor zbog ljubavnice izmislio otmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pastor okruga Hillsborough u Nebraski, 38-godišnji Wikler Moran-Mora, supruzi je poslao SMS da je otet kako bui u miru mogao uživati s ljubavnicom, izvijestila je policija.

Kada je prošle srijede supruzi poslao SMS da je otet pastor vjerojatno nije ni sanjao da će njegova laž na noge dići cijeli šerifov ured u Tampi. Supruzi je naime poslao SMS da je otet i da ga otmičari neće pustiti dok im ne da novac. Potom joj je u drugom SMS-u napisao: 'Nemoj me zvati i ne paničari, rekli su da će me pustiti. Sve je u redu, ne zovi policiju, uskoro ću biti kod kuće'. 

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

No, supruga ga nije poslušala već je obavijestila šerifov ured. 20-ak zamjenika i psi tragači dali su se u potragu. Locirali su ga putem signala na mobitelu i kada se sve razjasnilo uhitili su ga zbog lažne dojave policiji. Pušten je uz jamčevinu od 500 dolara, a glasnogovrnica šerifova ureda kazala je kako je na 'potragu' za pastorom potrošeno oko 4.000 dolara. Pastor je odbio komentirati događaj no ipak je rekao kako je 'situacija sa suprugom sređena'. Ona je pak, potvrdila da je primila njegove SMS-ove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene