Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje ozlijeđenih

Staford bez uzice uletio u školu, djeca u panici gledala kako ga odrasli hvataju. Ravnatelj skinuo remen s hlača i uhvatio ga lasom...

Staford, ilustracija (Foto: Getty Images)
Staford, ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Pas je u petak ujutro uletio u školu u Nišu. Skakao je i trčao dok su djeca paničarila. Ozlijedio je troje djece i po njih je došla hitna. Ravnatelj ga je zaustavio remenom.

"Mlađi pas rase staford, bez povodca i kontrole, utrčao je u školsko dvorište u vrijeme velikog odmora. Krenuo je u školsku zgradu, gde sam ga ja uhvatio. Prošao je pored dežurnog, koji se izlagao opasnosti pokušavajući ga uhvatiti rukama, ali kako pas nije imao povodac, nije ga imao za što uhvatiti", ispričao je Bojan Krstić, ravnatelj OŠ Njegoš u sprskom Nišu, koji je životinju na kraju uhvatio remenom od hlača koji mu je poslužio kao laso. 

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Ilustracija Šok u Susjedstvu Snimka oralnog seksa učenika šestog razreda zaista postoji: Policija ispituje sve okolnosti

U dvorište škole u petak oko 9:20 uletio je staford i napao troje učenika. Hitna pomoć došla je po djecu. Nisu teže ozlijeđeni, ali su u šoku, piše Blic.

Srpski mediji pišu da jedan dječak ima ogrebotinu na leđima, drugi je zadobio modricu na natkoljenici, a djevojčica hematom na malom prstu. 

U školu je zbog svega došla i policija. Učenika je u dvorištu i u hodnicima škole bilo puno jer je bilo vrijeme velikog odmora. 

Psa su odveli kod veterinara, a preko čipa su saznali tko je vlasnik. On je rekao da mu je pas pobjegao. 

Ravnatelj škole kaže da pas nije bio agresivan, ali da mu nije mjesto u školskom dvorištu.

"Pas nije lajao, nije režao, mahao je repom, ali mu nije mjesto tu, u školi. Nije reagirao ni na mamljenje ni na nuđenje hrane, sve smo pokušali. Skakao je, htio se igrati, a to je bilo dovoljno da napravi paniku. Jedini način da ga spriječimo bio je da ga uhvatimo remenom", ispričao je ravnatelj i prozvao nesavjesne vlasnike koji oko škole šeću pse bez uzice, piše Blic

Vlasnik je dobio prekršajnu prijavu i 6000 dinara (379 kn) kazne.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene