Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malo se zabunio

Pas tragač popio otrovnu supstancu iz bombe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tražeći bombu, pas Toby koji se u Afganistanu nalazi s američkom vojskom, popio je otrovnu tekućinu improvizirane talibanske bombe. Srećom, veterinari su ga uspjeli izliječiti i sada je ponovno dobro raspoložen.

Neki će psi pokušati pojesti bilo što, ali za psa poput Tobyja, koji se nalazi u Afganistanu s vojskom, gutanje nepoznatih stvari može biti posebno opasno, piše Daily Mail. Nakon što je u sebe unio otrovnu supstancu iz improvizirane talibanske eksplozivne naprave, Tobyja je morala preuzeti hitna služba, a helikopterom je prebačen u kamp Bastion.

Pročitajte i ovo Rusija planira ukloniti Talibane s popisa terorističkih organizacija Službeno nitko nije priznao Afganistan Rusija planira ukloniti talibane s popisa terorističkih organizacija: "Oni su de facto vlast u Afganistanu" Slika nije dostupna ZAPEČAĆENI ULAZI NA AERODROM Među poginulima u Kabulu je i dvoje Britanaca, raste prijetnja od novih napada: "To su bili nevini ljudi i tragedija je da su ih ubili kukavički teroristi"

Vojni veterinar Matt Clark davao mu je kisk kroz dječju masku tijekom putovanja. Svega 24 sata nakon nesreće, Toby je bio dobrog raspoloženja. 'Sada je mnogo vedriji. Nešto je pojeo, nešto je popio tako da stvari sada stoje dobro', rekao je Clark.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene