Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Parizu

Požar u stambenoj zgradi: Poginulo 10 ljudi, 36 ozlijeđenih, policija privela jednu žensku osobu

Požar u Parizu (Foto: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP)
Požar u Parizu (Foto: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP) Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP
Aktualno Galerija Požar u Parizu (Foto: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP) Požar u Parizu (Foto: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP) Foto: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP +0 Požar u Parizu (Foto: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP) Galerija 1/2 >>
Deset ljudi je poginulo u požaru koji je tijekom noći s ponedjeljka na utorak izbio u osmerokatnici u Parizu.

Požar je zahvatio osmerokatnicu u 16. okrugu Pariza. U požaru, koji je izbio iz još neutvrđenih razloga, ozlijeđeno je 36 ljudi, uključujući i tri vatrogasca, prenosi BFMTV. 

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Tri osobe poginule u požaru stambene zgrade u Francuskoj - 2 u predgrađu Pariza FOTO/VIDEO Užas u Francuskoj: Izbio požar u stambenoj zgradi, tri osobe poginule, među ozlijeđenima i dijete

Požar je u utorak ujutro stavljen pod kontrolu, a izbio je oko jedan sat iza ponoći. Mnogi stanari sklonili su se na krovove kako bi pobjegli plamenu, dok su drugi pozivali pomoć sa svojih prozora. Kao mjera opreza evakuirani su i stanovnici dviju susjednih zgrada.

BFMTV prenosi kako je policija privela jednu žensku osobu, stanovnicu zgrade. Policija ju dovodi u vezu s požarom, a pronađena je nedaleko od zgrade u kojoj je izbio požar. (M.T./Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene