Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pariz: Policijska operacija u predgrađu Grigny, uhićeno 15 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U velikoj policijskoj operaciji u južnom predgrađu Pariza Grigny, gdje je početkom ožujka u pucnjavi ranjeno pet policajaca, jutros je uhićeno 15 osoba, doznaje se od policijskog i pravosudnog izvora.

Oko 160 policajaca uz dvije specijalne postrojbe ušli su u 6 sati po srednjoeuropskom vremenu u naselje Grigny gdje je 2. ožujka pet policajaca ranjeno nakon napada na jednu pekarnicu.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Petnaest osoba, među kojima pet maloljetnika i deset mladih između 18 i 22 godine uhićeni su tijekom operacije koja je izvedena mirno.

U veljači je u Villiers-le-Bel, predgrađu na sjeveru Pariza izvedena velika policijska operacija gdje su u studenom vatrenim oružjem napadnuti policajci.

Sto devetnaest policajaca ozlijeđeno je u tim nasilijma koja su podsjetila na višetjedne nemire 2005. godine u kojima je mladež iz siromašnih francuskih predgrađa zapalila više tisuća automobila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene