Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaveo 16-godišnjakinju

Paragvajski predsjednik dobio sina dok je bio biskup

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Paragvajski predsjednik Fernando Lugo priznao je u ponedjeljak da je postao ocem djeteta dok je još bio katolički biskup.

Lugo, 57-godišnji ljevičar, u televizijskom obraćanju rekao je da je imao avanturu sa ženom koja sad ima 26 godina i priznao da je otac njenog djeteta. Paragvajski predsjednik očinstvo je priznao kada je izbio skandal koji je zaprijetio politički ga oslabiti. 'Prihvaćam sve odgovornosti... i priznajem očinstvo', rekao je Lugo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poslali i helikopter Spašavali utopljenika, spasili lutku Slika nije dostupna Tenisači otkrili zanimljive detalje Federer: Užasno se bojim vlakića smrti u lunaparku

Zaveo ju kada je imala 16 godina

Odvjetnici djetetove majke prošlog su tjedna protiv predsjednika pokrenuli parnicu za priznavanje očinstva a ustvrdili su da je Lugo djevojku susreo i zaveo kada je imala 16 godina te nastavio odnos s njom. Dijete, dječak, sada je dvije godine star. Tužba je izazvala medijsku buru koja je narušila Lugov ugled ali je dječakova majka kasnije novinarima rekla da nije potpisala nikakvu tužbu i da nije ovlastila odvjetnike da to učine u njeno ime.

Lugo je prošlog travnja pobijedio na predsjedničkim izborima kao čelnik koalicije koja je okončala više od 60 godina dugu korumpiranu vlast stranke Colorado u toj južnoameričkoj državi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene