Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupio ga na eBayu

Paraglajder bez iskustva slomio kičmu na dva mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novopečeni pilot Roy Dixon bez dana treninga slomio je kičmu u nesreći s paraglajdingom koji je kupio na eBayu za 350 eura.

Četrdesetpetogodišnji Roy Dixon priznao je kako je u potrazi za uzbuđenjem pročitao tek pola knjige o paraglajdingu prije nego što se odlučio okušati u toj disciplini.  Roy je napravio strašnu pogrešku, koristio je konopac kako bi paraglajder svezao za vozilo koje je koristio kao 'sidro'. Zbog toga je u naletu vjetra izgubio kontrolu nakon nekoliko sekundi i udario u brdo.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

Nesretni Roy u zraku je proveo manje od minute, a potom je pred očima prestravljene obitelji, pao s 15 metara visine i slomio kičmu na dva mjesta. 'Osjetio sam stravičnu bol, bio sam u sjedećem položaju kada sam sletio tako da sam osjetio bol kroz kičmu. Pokušao sam sletjeti na noge, ali nisam uspio', rekao je Roy za Daily Telegraph.  Dodao je kako se sve dogodilo vrlo brzo te da se nije nadao da će tako jako pasti. Nesreći su svjedočili njegova supruga i jedanaestogodišnji sin, koji su odmah pozvali pomoć.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene