Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozljeda na radu

Pao na grablje koje su mu probile podlakticu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci su jučer poslijepodne uklonili željezne grablje iz podlaktice jednog građevinskog radnika u gradu Dezhou u istočnoj kineskoj provinciji Shandong.

50-godišnjak je došao na hitan prijem bolnice sa zapiknutim grabljama u podlaktici, dok je dršku naslonio na rame i pridržavao drugom rukom. Nekoliko 'zuba' grablje, u potpunosti su probili njegovu podlakticu te izašli na drugu stranu.

Pročitajte i ovo U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene

>> Čudom preživio: Radniku čelična šipka probila vrat

Ozlijeđeni muškarac je građevinski radnik koji je slučajno pao na grablje miješajući cement. Oštar alat još uvijek prekriven cementom probio mu je ruku, a 'zubi' grablje dužine 5-6 cm izašli su van na suprotnu stranu podlaktice.

'Bojali smo se da mu vađenje grablji ne ošteti vaskularne živce, pa smo odlučili prvo odvojiti grablje od 'zuba' koji su probili njegovu ruku', rekao je Yu Donli, kirurg u općoj bolnici u Dezhou.

>> Čudo: Beba proglašena mrtvom pa nađena živa u mrtvačnici!

Vatrogasci su u bolnicu stigli vrlo brzo nakon dojave o nezgodi te, nakon analize situacije, uklonili željezne grablje pomoću hidrauličnog rezača. Nakon što su uklonili sve željezo, kirurzi su operirali nesretnog radnika. Srećom, grablje nisu oštetile niti jednu kost, rekao je kirurg.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene